jause 2010.11.07. 23:22

Novemberi tavasz

Az elmúlt héten Bécsbe is beköszöntött a tavasz. A szeptember-októberi fagyoskodás után pénteken a kora délutáni napsütésben még az átmeneti kabát is soknak bizonyult, így nem csoda ha újra megteltek élettel a bécsi éttermek teraszai és a sétálóutcák.

 

 

 

 

 

 

A kellemes időt pedig a belvárosban uralkodó fesztiválhangulat, a Voice Mania "a capella" fesztivál rendezvényei tették méginkább olyan élménnyé, mintha a mediterrán térségben sétálgatnék. A nemzetközi szólóének fesztivál keretében ugyanis a szokásos koncertermeken, operán és templomokon túl a belváros erkélyein is rendeznek koncerteket. A Kohlmarkt, Tiffany&Co feletti erkélyéről éneklő férfi kvintett populáris musical és filmzenei slágereket énekelt az alájuk összegyűlt tömegnek. A novemberi hideg valóságra csupán az emlékeztetett, hogy időközben már felkerültek a híres bécsi karácsonyi kivilágítás lámpái is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wienermelange.blog.hu/api/trackback/id/tr142432485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása