Petőfi Sándor, Itt van az ősz, itt van újra című versét minden általános iskolás gyerek ismeri, már-már közely. Én mégis szeretem, mert egyszerű, szép, és tökéletesen átadja azt a hangulatot, ami az őszi napsütésben szokott eluralkodni rajtam. Mint tegnap is.

A helyszín: Türkenschanz Park, a Meyerei étterem kerti asztalai. Idő: délelőtt, gyönyörű napsütés. Szereplők: kismamák pocakkal vagy anélkül, nyugdíjasok, néhány kutya.

 

A hirtelen ötletből eredően egy nap alatt sikerült összehozni 10 magyar kismamát. A riadólánc jól működik. Sok gyerek épp szokja a bölcsödét/óvodát, mások még pocakban. A beszélgetés folyama semmi különös, a szokásos kismama témák: beszoktatási nehézségek, betegbiztosítás, szülészetek, Bécs. Az egész nagyon egyszerű, harmonikus, már-már giccses, kicsit közhelyes, de jó. Szeretek itt élni.

A bejegyzés trackback címe:

https://wienermelange.blog.hu/api/trackback/id/tr561403714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása