Egy se nem ilyen, se nem olyan étteremről írnék. Ide mennék, ha biztosra akarnék menni, nem akarnék éhen maradni és valami igényesebbet ennék egy szendvicsnél, de a gatyámat nem akarnám ráfizetni. Mivel a belvárosban van, elég eldugott helyen és elég nagy az étterem (több teremmel, tavasztól őszig kerthelységgel), jó eséllyel beugorhatunk egy ebédre a városnézés fáradalmait kipihenni.

A menün szerepelnek klasszikus osztrák ételek (Wienerschnitzel borjúból!, Tafelspitz, Fiakergulasch), de könnyedebb, mediterránosabb ételeik is vannak (paella, rizottó, polip carpaccio). Főételek 10-20 euró között, de inkább 15 euró alatt. Hétfőtől-csütörtökig délben 1-2 fogásos menüt is választhatunk 10 euróért.

Jó középkategóriás átlag (a magyar átlag feletti minőségben). A különterem pedig gyönyörű!

A bejegyzés trackback címe:

https://wienermelange.blog.hu/api/trackback/id/tr901797228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása