Budapesten a legkellemesebb éttermi élményem közé tartozik az Árnyas. Először akkor voltunk ott a barátainkkal, mikor még mi is babát szerettünk volna és még nem tudtuk, hogy nem lesz egyszerű, aztán pedig rá két évre pocakkal, egy családi szülinapon. Hasonló hangulatú, árnyas, fás, jó levegős a Wirtshaus Steiererstöckl, közvetlenül a bécsi erdő és a város találkozásánál.  Steiermark-i konyha - mondjuk, hogy osztrák, ennyire még nem vagyok szofisztikált, friss alapanyagok, szezonális menü. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csak úgy, betérni kizárólag olyan napokon érdemes, mikor a kerthelyiség is működik, akkor is 13h óra előtt, különben rendszeresen teltház van. Nekünk csak harmadik próbálkozásra sikerült asztalt kapnunk, pedig másodszorra már csak telefonos foglalással próbálkoztunk. Novemberben a liba-héten talán újra megyünk, ilyenkor talán jobb lesz napokkal korábban asztalt foglalni.

kép: www.steirerstöckl.at

A bejegyzés trackback címe:

https://wienermelange.blog.hu/api/trackback/id/tr862358476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bécsi_Nikol · http://unserwien.blogspot.com/ 2010.11.15. 08:19:28

Itt én is jártam, tavaly karácsony előtt egy céges vacsorán. Akkor éppen havas, hideg idő volt és bent ültünk, de odabent is nagyon hangulatos a hely. És a kiszolgálás is első osztályú volt. Remélem idén családilag is eljutunk oda.
süti beállítások módosítása