Ha már elkezdtem a sort, akkor folytatom. Egy újabb, a városnézésben megfáradt lábak pihentetésére vagy egy gyors ebédre alkalmas hely. Bár ebédidőben elég forgalmas és nem árt, ha van némi fogalmunk a rendelési "rendszerről", de finomat ehetünk normális áron. A Vapiano étteremlánc amolyan olasz fast (?) food étterem, már Budapesten is van két éttermük. A "fast" csak annyiban igaz, hogy egy á lá carte étteremnél gyorsabban juthatunk az ebédünkhöz, egyébként nem előre csomagolt ételek vannak, a rendeléseket frissen készítik.

Az étel megrendeléséig viszont kicsit bonyolult eljutni. Legalábbis elsőre annak néz ki. A bejáratnál kapunk egy bankkártya-szerű kártyát, amire gyűjthetjük a fogyasztásunkat. Aztán beállunk az általunk választott étel típus (pasta, pizza, saláta, deszert, italok) sorába, rendelünk, ráterhelik a kártyánkra az ételt. Ha nem adják ki azonnal (pl pizza rendelése esetén), akkor kapunk egy távirányítóhoz hasonló "személyhívót", ami hangosan elkezd pittyegni, ha elkészült a rendelésünk. Kütyüfüggő férfiak imádni fogják!

Amíg az ételre várunk, marad elég időnk helyet keresni a tömegben. Ez ránézésre szintén nehéznek tűnhet, de elég nagy a forgás, így azért biztosan találunk asztalt. Végül kifelé menet bemutatjuk a kártyánkat a pénztárosnak, és kifizetjük a fogyaszást. Főételek 7-10 euró között. Arrivederci

 

A bejegyzés trackback címe:

https://wienermelange.blog.hu/api/trackback/id/tr692499829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása